Επίτευξη διακανονισμού με χρηματοδότηση αγωγής

9
Επίτευξη διακανονισμού με χρηματοδότηση αγωγής

Μια διαδικασία διευθέτησης αγωγής μπορεί να είναι μακρά και να ακολουθεί ένα δεδομένο σύνολο διαδικασιών. Για κάποιον που δεν μπορεί να περιμένει τόσο πολύ για ένα επικείμενο βραβείο διακανονισμού, μια προκαταβολή μετρητών αγωγής είναι χρήσιμη.

Οι περισσότερες αγωγές που απαιτούν χρηματική αποζημίωση συχνά χρειάζονται περισσότερους από μερικούς μήνες ή και χρόνια πριν εκδοθεί η τελική απόφαση. Υποθέσεις που περιλαμβάνουν σωματικές βλάβες, παράνομη καταγγελία συμβάσεων/θέσεων εργασίας, εμπορικές διαφορές κ.λπ. θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι η πηγή εισοδήματος του θύματος έχει διακυβευτεί. Τα θύματα σε τέτοιες καταστάσεις αντιμετωπίζουν ένα οικονομικό εμπόδιο και αυτό γίνεται ακόμη χειρότερο εάν είναι οι τροφοδότες στο αντίστοιχο οικογενειακό περιβάλλον τους.

Πώς λειτουργεί;

Η χρηματοδότηση αγωγών, σε αντίθεση με τα σύγχρονα δάνεια αγωγής, δεν λαμβάνει υπόψη τον πιστωτικό έλεγχο ή την κατάσταση απασχόλησης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποβάλετε μια αίτηση και η εταιρεία χρηματοδότησης αγωγής θα επικοινωνήσει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου σας σχετικά με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και το εάν η αίτηση υποβλήθηκε ή όχι.

Η εταιρεία χρηματοδότησης αγωγών Legal-Bay προσφέρει μια δωρεάν αξιολόγηση όπου μπορείτε να μάθετε πόσα μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις ανάλογα με την κατάσταση της αξίωσης αγωγής. Μόλις εγκριθεί, η χρηματοδότηση θα επιστραφεί στον λογαριασμό σας το συντομότερο δυνατό. συχνά μέσα σε 24 ώρες.

Δεδομένου ότι πρόκειται για χρηματοδότηση διακανονισμού αγωγής, θα σας ζητηθεί να πληρώσετε το ποσό μόνο εάν κερδίσετε την υπόθεση. Αν χάσεις, δεν πληρώνεις τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι η σωστή αξιολόγηση της αξίωσης είναι το κλειδί για τη λήψη της χρηματοδότησης.

Γιατί να πάρω προκαταβολή προδιακανονισμού;

Υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για να λάβετε προκαταβολή προδιακανονισμού, όπως υπάρχουν και λόγοι να μην το κάνετε, ειδικά εάν το χρειάζεστε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η αξιολόγηση της υπόθεσης είναι δωρεάν και δεν απαιτείται να πληρώσετε τίποτα πριν σας επιδικαστεί χρηματική αποζημίωση από δικαστήριο. αυτό είναι 100% ακίνδυνο για εσάς.

Ενώ τα περισσότερα δάνεια έχουν κρυφές προμήθειες, η χρηματοδότηση δικαστικών αγωγών έχει τα λιγότερα επιτόκια προδιακανονισμού που κοινοποιούνται εκ των προτέρων κατά τη διαδικασία αξιολόγησης. Αυτό αποκλείει κάθε κρυφό κόστος και επιτρέπει στον πελάτη να γνωρίζει το ποσό που αναμένει να αποπληρώσει μετά τη διευθέτηση της αγωγής.

Επιλέξιμες αξιώσεις

Κάνοντας μια δωρεάν αξιολόγηση υπόθεσης, θα γνωρίζετε εάν η αξίωσή σας είναι επιλέξιμη για χρηματοδότηση αγωγής ή όχι. Η εταιρεία, ωστόσο, έχει μια λίστα με αξιώσεις αγωγής που θεωρούν επιλέξιμες για χρηματοδότηση. Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Μηχανοκίνητα ατυχήματα
  • Εμπορική δίκη
  • Ναυτικοί νόμοι/ Πράξεις Jones
  • Αγωγές για σωματικές βλάβες ή αμέλεια
  • Λάθος θάνατοι
  • Αποζημίωση των εργαζομένων
  • Αγωγές διάκρισης
  • Σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση
  • Άδικη φυλάκιση

Ο κατάλογος είναι ατελείωτος καθώς υπάρχουν περισσότερες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να προσελκύσουν περισσότερες από μία μόνο αξιώσεις. Η υποβολή αίτησης για αξιολόγηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε εάν η περίπτωσή σας είναι επιλέξιμη και πόσα μπορείτε να λάβετε εκ των προτέρων για αυτήν την περίπτωση.

Αξίζει?

Το αν αξίζει τον κόπο να πάτε για χρηματοδότηση αγωγής ή όχι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, και στο 99% των περιπτώσεων, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να πάρετε εάν βρίσκεστε σε οικονομική κρίση. Οι ασφαλιστικές εταιρείες, για παράδειγμα, συχνά δεν πληρώνουν πολύ γρήγορα τους πελάτες ή τα θύματα τους, και πολλοί που επιθυμούν απελπισμένα για άμεσο διακανονισμό θα κάνουν τη σκοτεινή συμφωνία.

Με την εξασφάλιση ενός δανείου αγωγής, μπορείτε να πληρώσετε τους άμεσους και πιο απαιτητικούς λογαριασμούς σας, επομένως είστε σε καλύτερη θέση να διαπραγματευτείτε για καλύτερη προσφορά. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρηματοδότηση αγωγών και ακόμη και να υποβάλετε αίτηση για αξιολόγηση, επισκεφθείτε https://lawsuitssettlementfunding.com/ σήμερα και θα έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίλυση των διαφόρων προκλήσεων που προκύπτουν από διαφορετικές αξιώσεις αγωγής.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar