Τι γνωρίζετε για το γενικό πληρεξούσιο vs. Ειδικό πληρεξούσιο?

10
Τι γνωρίζετε για το γενικό πληρεξούσιο vs.  Ειδικό πληρεξούσιο?

Ενώ μιλάμε για το Γενικό Πληρεξούσιο και Ειδικό Πληρεξούσιο, υπάρχουν ορισμένα συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας και τα οποία συζητούνται γενικά εδώ.

Γενικό Πληρεξούσιο Vs. Ειδικό πληρεξούσιο

Είναι σημαντικό γεγονός ότι όλα τα πληρεξούσια δεν είναι ίδια. Έτσι, υπάρχουν μερικές από τις διαφορές μεταξύ ενός ειδικού και ενός γενικού πληρεξούσιου. Περιλαμβάνει επίσης εάν είναι δυνατό να κάνετε κάποιο από τα δύο πληρεξούσια ανθεκτικά.

Επίσης, είναι πάντα καλύτερο να έχετε πλήρη κατανόηση αυτών των συγκεκριμένων νομικών εγγράφων και εντύπων, καθώς κάθε άτομο έχει μοναδικές ανάγκες κατά τη δημιουργία του κτηματομεσιτικού του σχεδίου. Μαζί με αυτό, είναι σημαντικό να αναλύσετε πώς συνήθως κάνουν καλύτερα το σχέδιο που θεωρείται κατάλληλο για εσάς.

Διαφορά μεταξύ γενικού και ειδικού πληρεξούσιου

Συγκεκριμένα, ευρείες εξουσιοδοτήσεις στον πράκτορα δίνονται από α γενικό πληρεξούσιο. Ο συγκεκριμένος πράκτορας μπορεί επίσης να είναι σε θέση να κάνει νομικές επιλογές, ιατρικές αποφάσεις ή επιχειρηματικές ή οικονομικές αποφάσεις.

Από την άλλη, όποιες επιλογές κι αν κάνει ο πράκτορας συνήθως περιορίζονται με ειδικό πληρεξούσιο. Μαζί με αυτό, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά POA με κατά προτίμηση διαφορετικούς πράκτορες για το καθένα ή να κάνετε λήψη διαδικτυακά από έντυπα.νομικά

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ειδικό πληρεξούσιο που επιτρέπει στον σύζυγό σας να λαμβάνει ορισμένες ιατρικές αποφάσεις για λογαριασμό σας.

συμπέρασμα

Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται ιδιαίτερα εμφανές από την παραπάνω ενότητα ότι αυτά είναι τα σημαντικότερα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη τόσο για το γενικό όσο και για το ειδικό πληρεξούσιο. Μπορείτε να κάνετε λήψη Έντυπο πληρεξούσιου της Νέας Υόρκης ή Ουάσιγκτον POA online από έντυπα.νομικά

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar