Τι να κάνετε όταν τραυματιστείτε στο Anaheim

9
Τι να κάνετε όταν τραυματιστείτε στο Anaheim

Το Anaheim της Καλιφόρνια θεωρείται μία από τις πρωτεύουσες των θεματικών πάρκων των ΗΠΑ, χάρη στη Disneyland και τα άλλα αξιοθέατα της Disney, όπως η Disney California Adventure Land και το Disney Resort.

Εκτός από τα πάρκα, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Angel Stadium, το σπίτι της ομάδας μπέιζμπολ του Anaheim ή την εταιρεία συσκευασίας εσπεριδοειδών του 1919 που μετατράπηκε σε κόμβο τροφίμων και αγορών. Ειλικρινά μιλώντας, δεν θα ξεμείνετε ποτέ πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Άναχαϊμ Καλιφόρνια.

Αλλά με όλες τις δραστηριότητες που μπορεί κανείς να απολαύσει στο Anaheim έρχεται η πιθανότητα πιθανών τραυματισμών. Περίπου 30.000 τραυματισμοί που σχετίζονται με θεματικά πάρκα συμβαίνουν κάθε χρόνο. Εάν εσείς ή κάποιος που αγαπάτε έπεσε σε ένα ατύχημα και τραυματιστείτε στο Anaheim, είναι καλύτερο να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και σε ποιον να πάτε σε αυτούς τους καιρούς αβεβαιότητας και σύγχυσης.

Ζητήστε ιατρική βοήθεια

Εάν υποστείς τραυματισμό στο Anaheim ή σε οποιοδήποτε μέρος για αυτό το θέμα, το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελεγχθείτε από έναν επαγγελματία ιατρό. Το σώμα μας δεν εκδηλώνει αμέσως σημάδια τραυματισμού, επομένως είναι καλύτερο να επισκεφτείτε έναν γιατρό, παρόλο που η βλάβη δεν είναι εμφανής. Ορισμένα μέρη απαιτούν μια συγκεκριμένη περίοδο για να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια. Διαφορετικά, θα χάσετε το προνόμιο να διεκδικήσετε αξιώσεις προσωπικών τραυματισμών.

Συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών

Αφού λάβετε την ιατρική φροντίδα που χρειάζεστε, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με έναν έμπειρο και παθιασμένο δικηγόρο προσωπικών τραυματισμών. Διηγηθείτε τις λεπτομέρειες του ατυχήματος και του τραυματισμού σας στον δικηγόρο και αυτός θα αξιολογήσει εάν έχετε έγκυρη αξίωση ή όχι.

Πολλοί δικηγόροι προσωπικών τραυματισμών στο Anaheim παρέχουν μια δωρεάν αρχική διαβούλευση. Το καλύτερο πράγμα γι ‚αυτούς είναι ότι θα εργαστούν σε βάση έκτακτης ανάγκης, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβουν μόνο τις νομικές αμοιβές τους από όσα χρήματα λάβετε. Με απλά λόγια, θα λάβουν την πληρωμή τους μόνο εάν πληρωθείτε. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε κανένα σεντ από την τσέπη σας.

Συμμετέχετε ενεργά στην έρευνα και τη δίκη

Ο στόχος του δικηγόρου σας είναι να γνωρίζει τις λεπτομέρειες του ατυχήματος ή του τραυματισμού από όλες τις οπτικές γωνίες—ιατρική περίθαλψη, αρχεία, ιατρικούς λογαριασμούς και οτιδήποτε σχετίζεται με τη ζημιά ή το ατύχημα για να αποδείξει ότι τα τραύματά σας ήταν αποτέλεσμα παραπτωμάτων ή αμέλειας κάποιου. Διατηρήστε τακτική επικοινωνία με τον δικηγόρο σας, ακολουθήστε τις συμβουλές και τις οδηγίες του. Θα πρέπει επίσης να συμμετάσχετε στη δίκη εάν σας ζητηθεί.

Τι θα κάνει ένας καλός δικηγόρος για την υπόθεση προσωπικού τραυματισμού σας;

Ακολουθεί ένα σύντομο χρονοδιάγραμμα του τι πρέπει να περιμένετε να κάνει ένας δικηγόρος σε μια υπόθεση προσωπικού τραυματισμού:

Ο δικηγόρος αρχίζει να κάνει απαιτήσεις και διαπραγματεύσεις

Για περιπτώσεις μικρών σωματικών βλαβών, οι διακανονισμοί συμβαίνουν ακόμη και πριν από την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας. Εάν ο διακανονισμός είναι η καλύτερη επιλογή, ο δικηγόρος θα ζητήσει από τον αντίδικο δικηγόρο ή την ασφαλιστική εταιρεία της αντίθετης πλευράς.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ενάγων ή ο τραυματίας θα πρέπει να φθάσει στο επίπεδο της μέγιστης ιατρικής βελτίωσης (MMI) πριν από οποιαδήποτε αντιδικία ή συμβιβασμό. Ο λόγος είναι να γνωρίζει ο δικηγόρος την πραγματική αξία της υπόθεσης.

Η αγωγή ξεκινά

Εάν τα δύο μέρη δεν συμφώνησαν για τη διευθέτηση, ο δικηγόρος υποβάλλει την αγωγή για σωματικές βλάβες στο αρμόδιο δικαστήριο. Συνήθως χρειάζονται ένα έως δύο χρόνια για να εκδικαστεί μια υπόθεση. Να θυμάστε ότι υπάρχει παραγραφή και αυστηρές προθεσμίες για την υποβολή διαφορετικών ειδών αγωγών.

Η φάση της ανακάλυψης

Αυτό το μέρος είναι όπου οι δικηγόροι κάθε πλευράς ερευνούν τους ισχυρισμούς και τις υπερασπιστές των ομολόγων τους. Καταθέσεις, ανακρίσεις και αιτήσεις εγγράφων γίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που διαρκεί από έξι μήνες έως ένα χρόνο.

Διαμεσολάβηση και διαπραγμάτευση

Αυτή η περίοδος είναι όπου ξεκινούν εκ νέου οι συνομιλίες διευθέτησης. Η διαμεσολάβηση είναι όταν ένα τρίτο μέρος εισέρχεται στην εικόνα και βοηθά στην επίλυση της υπόθεσης μαζί με τους δικηγόρους και τους πελάτες.

Δίκη

Εάν και όταν η διαμεσολάβηση δεν απέδωσε, θα υπάρξει δίκη. Ανάλογα με την πολυπλοκότητα της υπόθεσης, η δίκη μπορεί να διαρκέσει μια ημέρα, μια εβδομάδα, μερικές φορές περισσότερο από αυτό.

Πάρε μακριά

Όπου κι αν βρισκόμαστε και όσο κι αν είμαστε συνειδητοί για την ασφάλεια, θα συμβούν ατυχήματα. Τα ατυχήματα συμβαίνουν συνήθως χωρίς καμία προειδοποίηση, με αποτέλεσμα να είμαστε αβέβαιοι και απροετοίμαστοι για το τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια. Το κλειδί είναι να διατηρήσετε το μυαλό σας και να εξασκηθείτε στη λήψη αποφασιστικών αποφάσεων. Ακολουθήστε τα απλά μας βήματα – ζητήστε ιατρική βοήθεια, επικοινωνήστε με έναν δικηγόρο τραυματισμών και συμμετάσχετε ενεργά στην έρευνα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar