Τύποι Παροχών Εργαζομένων στη Φιλαδέλφεια

17
Τύποι Παροχών Εργαζομένων στη Φιλαδέλφεια

Ο νόμος στην Πενσυλβάνια υπαγορεύει ότι οι εργοδότες υποχρεούνται να παρέχουν στους υπαλλήλους τους ασφαλιστική κάλυψη για τους εργαζόμενους. Ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να επιλέξει εάν θα αυτοασφαλίσει οι ίδιοι τους εργαζομένους του ή θα χρησιμοποιήσει μια ασφαλιστική εταιρεία.

Η αποζημίωση των εργαζομένων προορίζεται να παρέχει στους υπαλλήλους που έχουν τραυματιστεί στη δουλειά μια πηγή εισοδήματος. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να καλύπτει τους ιατρικούς λογαριασμούς που προκύπτουν από τον εν λόγω τραυματισμό.

Δυστυχώς, όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι δικαιούνται και τι είδους πλεονεκτήματα μπορούν να αναζητήσουν όταν πληγώνονται στη δουλειά.

Αυτό το άρθρο θα επισημάνει μερικά από τα πιο συνηθισμένα.

Προσωρινή Ολική Αναπηρία

Η προσωρινή ολική αναπηρία, ή TTD, καταβάλλεται σε εσάς όταν είστε πολύ τραυματισμένοι για να εργαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να εργαστείτε για 104 εβδομάδες εξαιτίας ενός τραυματισμού που υποστήκατε στο χώρο εργασίας, η ασφαλιστική εταιρεία που χρησιμοποιεί ο εργοδότης σας μπορεί να χρειαστεί να σας κάνει μια αξιολόγηση IRE (Impairment Rating Evaluation). Αφού κάνουν την εξέταση, εάν διαπιστώσουν ότι έχετε λιγότερο από 50% ολική βλάβη, θα ισχυριστούν ότι είστε μόνο μερική αναπηρία.

Μερική Αναπηρία

Τα επιδόματα μερικής αναπηρίας ξεκινούν όταν μια Αξιολόγηση Βαθμολόγησης Απομείωσης δείχνει ότι έχετε μόλις μερική αναπηρία ή όταν ο γιατρός του ασφαλιστικού φορέα λέει ότι είναι σε θέση να εκτελέσει εργασίες ελαφρού τύπου. Αυτό συνεπάγεται ότι, παρόλο που δεν έχετε θεραπευθεί πλήρως, μπορείτε ακόμα να κερδίσετε κάποιο εισόδημα.

Είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε ένα δικηγόρος για σωματικές βλάβες δίπλα σας όταν γίνονται αυτές οι αξιολογήσεις.

Εάν τραυματιστήκατε ενώ βρίσκεστε σε μια νέα θέση εργασίας και η εν λόγω θέση είναι σε χαμηλότερο επίπεδο αμοιβής από το προηγούμενο, μπορείτε να αναζητήσετε τα δύο τρίτα της διαφοράς σύμφωνα με τη μέση εβδομαδιαία αμοιβή.

Παροχές θανάτου

Εάν ένας εργατικός τραυματισμός προκαλέσει το θάνατό σας, οι κληρονόμοι που αφήνετε πίσω μπορούν να ζητήσουν παροχές θανάτου. Αυτό θα είναι μέρος της ασφαλιστικής κάλυψης αποζημίωσης των εργαζομένων του θανόντος. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει επίσης μια επιστροφή εξόδων κηδείας 3000 $.

Οι σύζυγοι λαμβάνουν τις πληρωμές μέχρι να ξαναπαντρευτούν. Αυτά τα επιδόματα δικαιούνται και παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν είναι φοιτητές πλήρους φοίτησης σε διαπιστευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, δικαιούνται τα προνόμια μέχρι να συμπληρώσουν τα 23 έτη.

Ειδικά Οφέλη Απώλειας

Εάν ο τραυματισμός που υποστήκατε στην εργασία αφορούσε την απώλεια της ακοής, της όρασης ή κάποιου μέρους του σώματος ή είχατε σοβαρή ή μόνιμη παραμόρφωση είτε στο πρόσωπο, το κεφάλι ή τον λαιμό σας, μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένα οφέλη απώλειας. Αυτά τα οφέλη είναι τα ίδια με τα οφέλη TTD για μια περίοδο θεραπείας και ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πάρε μακριά

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι φοβούνται να τραυματιστούν στη δουλειά. Η σκέψη ότι δεν μπορείτε να φάτε ή να πληρώσετε για τη στέγη πάνω από το κεφάλι σας είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει πολλές άγρυπνες νύχτες. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει τρόπος να επιβιώσετε μέσα από μια τέτοια δοκιμασία.

Εάν τραυματιστείτε ενώ εργάζεστε στο Philly, ένας δικηγόρος αποζημίωσης εργαζομένων θα ξέρει πώς να σας πάρει αυτό που σας αξίζει. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή τους.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar