4 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το διαζύγιο υψηλής περιουσίας

8
4 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το διαζύγιο υψηλής περιουσίας

Τα διαζύγια δεν είναι ποτέ διασκεδαστικά για κανέναν. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ περίπλοκα, ειδικά όταν εμπλέκονται σημαντικά περιουσιακά στοιχεία. Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε ένα διαζύγιο υψηλής περιουσίας, εδώ είναι 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Έχοντας τον κατάλληλο δικηγόρο μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά

Όπως και με κάθε άλλη νομική διαδικασία, το να έχετε τον κατάλληλο δικηγόρο στο πλευρό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην εμπειρία που έχετε και στο αποτέλεσμα που μπορείτε να επιτύχετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν περνάτε από ένα διαζύγιο που περιλαμβάνει σημαντικό αριθμό περιουσιακών στοιχείων ή περιουσιακά στοιχεία σημαντικής αξίας.

Τα διαζύγια, ειδικά τα διαζύγια με υψηλή περιουσία, μπορεί να είναι πολύ ακριβά. Προκειμένου να διατηρήσετε το κόστος σας όσο το δυνατόν χαμηλότερο και να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να απομακρυνθείτε με όσο το δυνατόν περισσότερα περιουσιακά στοιχεία, θα θέλετε έναν δικηγόρο που να είναι σε θέση να εργάζεται γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα της εργασίας του.

Τα διαζύγια υψηλής περιουσίας τείνουν να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο δικηγόρος σας. Αναζητήστε έναν δικηγόρο διαζυγίου που έχει εμπειρία στο χειρισμό μεγάλων διαζυγίων στην πολιτεία σας. Αν χωρίζεις μέσα Μινεσότα, Στη συνέχεια, έχοντας έναν δικηγόρο που είναι ήδη εξοικειωμένος με το πώς λειτουργούν τα πράγματα στην πολιτεία θα τους επιτρέψει να εργαστούν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά στο διαζύγιό σας.

Ένα φιλικό διαζύγιο είναι πάντα καλύτερο (και φθηνότερο)

Τα διαζύγια μπορεί να είναι μια πολύ ακατάστατη διαδικασία. Ωστόσο, εάν μπορείτε διατηρήστε μια θετική σχέση με τον σύζυγό σας καθ‘ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, τότε όλα θα είναι σημαντικά ευκολότερα. Όχι μόνο η διαδικασία διαζυγίου θα είναι πολύ πιο εύκολη και για τους δυο σας, αλλά θα είναι επίσης σημαντικά πιο εύκολη για κάθε παιδί ή άλλα άτομα που διαφορετικά θα έμπαιναν σε διασταυρούμενα πυρά.

Ένα φιλικό διαζύγιο είναι πολύ πιο πιθανό να καταλήξει καλύτερα και για τους δυο σας. Αυτό σημαίνει συναισθηματικά και ψυχολογικά, αλλά είναι πιο πιθανό και οι δύο να φύγετε με μια μεγαλύτερη φέτα από την πίτα αν συνεργαστείτε για να τη χωρίσετε.

Είναι σημαντικό να θέσετε ρεαλιστικές προσδοκίες από νωρίς

Μόλις έχεις βρήκε καλό δικηγόρο, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να τους ρωτήσετε είναι τι πρέπει να περιμένετε από την υπόλοιπη διαδικασία. Μπορεί τα πράγματα να είναι περίπλοκα και ο δικηγόρος σας να μην είναι σε θέση να πει πώς θα πάνε τα πράγματα μέχρι να συζητήσουν με τη νομική ομάδα του συζύγου σας. Θα πρέπει να είστε ρεαλιστές στις προσδοκίες σας και να θυμάστε ότι μόνο και μόνο επειδή είστε ο σύζυγος με υψηλότερα εισοδήματα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάρετε σπίτι τα περισσότερα από τα περιουσιακά στοιχεία. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εμπλέκονται.

Δεν πρέπει να φοβάστε τους δημιουργικούς συμβιβασμούς

Εάν εσείς και ο σύζυγός σας είστε πρόθυμοι να σκεφτείτε δημιουργικές λύσεις στα αδιέξοδά σας, τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να προχωρήσετε πέρα ​​από αυτά που διαφορετικά θα μπορούσαν να γίνουν επίμαχα ζητήματα. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία που θέλετε να κρατήσετε και οι δύο για συναισθηματικούς λόγους, σκεφτείτε εάν κάποιος από εσάς μπορεί να είναι πρόθυμος να αποδεχτεί εάν ο άλλος είναι πρόθυμος να τα αποζημιώσει εγκαταλείποντας άλλα περιουσιακά στοιχεία μεγαλύτερης οικονομικής αξίας.

Κάθε διαζύγιο έχει τη δυνατότητα να είναι μια μακρά και τραυματική υπόθεση. Ωστόσο, εάν το προσεγγίσετε με τον σωστό τρόπο και ερευνήσετε εκ των προτέρων τι να περιμένετε, μπορείτε να το καταφέρετε με ελάχιστη φασαρία.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar